Nieuws uit de Hoofdklassen

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

De Lange aan de slag bij VVSB  

Rob de Lange is met ingang van het seizoen 2006-2007 trainer van VVSB uit Noordwijkerhout. Hij volgt bij de zondag hoofdklasser daarmee Robbert de Ruiter op, die  aan de slag gaat bij ARC.

Vier jaar was De Lange als hoofdtrainer werkzaam bij Tonegido/Haagsche Bluf. VVSB komt uit in de zondag hoofdklasse A. 

Nunspeet stelt Dijkhuizen aan  
 
Hans Dijkhuizen neemt aan het eind van dit seizoen afscheid als trainer van DOS Kampen. De oefenmeester gaat aan de slag bij Nunspeet.

De voorbije jaren was Dijkhuizen werkzaam bij DOS Kampen waarmee hij promoveerde naar de zaterdag hoofdklasse. Bij Nunspeet volgt hij Evert Fiechter op. (Bron: knvb.nl)

Scheveningen zet Cees Tempelaar op non-actief

Het bestuur van de SVV Scheveningen heeft in goed overleg met Cees Tempelaar besloten hem met onmiddellijke ingang op non-actief te stellen.

Aanleidingen zijn de slechte resultaten in de competitie tot nu toe en het ontbreken van de chemie tussen trainer en spelersgroep.

Tempelaar is al de zesde trainer in de hoofdklasse wiens overeenkomst voortijdig werd beëindigd.

Dit seizoen was voor Tempelaar (49) het eerste in Scheveningse dienst. Daarvoor trainde hij ondermeer Quick Boys en Westlandia. Als speler kwam Tempelaar jarenlang uit voor ADO Den Haag.

De training en coaching van Scheveningen naar de wedstrijd tegen FC Lisse aanstaande zaterdag zullen worden waargenomen door Ben van Dam. Van Dam, in het bezit van Oefenmeester I, was tot vandaag assistent bij Scheveningen. Hij had in het verleden o.a. RVC Rijswijk, DHC en Wilhelmus onder zijn hoede. (Bron: voetbalopzaterdag.com)

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw