Trainersnieuws in Hoofdklassen

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

René Bakhuis en Urk niet verder met elkaar
 
Verschil van inzicht over het toekomstig beleid hebben ertoe geleid dat Urk en René Bakhuis (29) al na één seizoen uit elkaar gaan.

Het bestuur van de club wilde niet zeggen wat er onder het toekomstig beleid wordt verstaan. “Dan zouden wij mensen kunnen beschadigen”, zegt de voorzitter van de seniorencommissie, Dirk Visser op de website van de club.

Het is, zo meldt de website, echter bekend dat René Bakhuis graag versterking wil voor het volgend seizoen. Omdat die in eigen gelederen nog niet voorhanden is, moet die van buitenaf komen. En dat wil het bestuur niet. De club heeft in Randy Jelies en Paul Smid al twee ‘buitenlanders’. Meer spelers van buitenaf wil het bestuur niet.

Ton du Chatinier na één jaar weg bij Kozakken Boys
 
Ton du Chatinier houdt het na één seizoen voor gezien bij Kozakken Boys. Hij vindt de afstand vanaf zijn werk/huis naar Werkendam te ver om voldoende tijd en energie te steken in Kozakken Boys.

Waar Ton du Chatinier zijn trainersloopbaan gaat voortzetten, is nog niet bekend. Op diverse sites werd de afgelopen weken gesproken over Türkiyemspor als de nieuwe club van Ton du Chatinier. 

Jeroen Peters maakt seizoen af bij WHC
 
Jeroen Peters maakt het seizoen toch af als trainer van WHC. Na gesprekken met spelers ziet het bestuur voldoende draagkracht om met Peters de competitie af te maken.

De Leusdenaar meldde zich twee weken geleden ziek, nadat het bestuur had besloten de verbintenis niet te verlengen.  Het stak de trainer vooral dat een groot deel van de spelersgroep het vertrouwen in hem had opgezegd. Peters twijfelde of hij wel voldoende gemotiveerd zou zijn om de rest van het seizoen voor de groep te staan.

Peters verschilt met de spelers van inzicht op zowel technisch als taktisch gebied. Het bestuur van WHC verwacht dat dit de komende maanden niet tot problemen leidt. Om de rust te bewaren hebben de spelers besloten dat zij hierover verder niets naar buiten brengen.
(Bron: voetbalopzaterdag.com)

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw