Peter Boeve keert terug bij Be Quick ’28
 
Peter Boeve keert volgend seizoen terug bij Be Quick ’28 als hoofdtrainer. Boeve had de Zwolse hoofdklasser eerder als interim-trainer onder de hoede in het seizoen 1998/1999. De club eindigde toen als vierde.

Boeve, opvolger van Bert van Sas, is nu nog bezig aan zijn tweede seizoen bij zondaghoofdklasser HSC ’21. De voormalig prof van Vitesse en Ajax is trainer geweest van diverse amateurclubs, waaronder DOVO, Geinoord en DVS ’33.

SDC Putten door met Gerard Top

Jeroen Peters, die moet vertrekken bij WHC, heeft in zondagtweedeklasser Quick Amersfoort een nieuwe club gevonden.

Ad van Seeters nieuwe man bij Kozakken Boys
 
Kozakken Boys heeft in Ad van Seeters de opvolger gevonden van Ton du Chatinier die na één seizoen gaat vertrekken. Van Seeters, ex-profspeler, is de laatste zes jaar trainer van zondaghoofdklasser Baronie uit Breda.

Bij Kozakken Boys treft Van Seeters waarschijnlijk (hopelijk) oud-Baronie-speler Rudy Aerts. Bij Baronie spelen nu de ex-Kozakken Jeroen Rigbers en Ozcan Ozkaya. Ad van Seeters is al enkele malen genomineerd voor de Rinus Michels Award, een prijs voor de beste amateurtrainer van Nederland.

Hans Maus en Heerjansdam gaan uit elkaar
 
Het bestuur van Heerjansdam en trainer Hans Maus hebben in goed overleg besloten aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan.

Maus is voor het tweede sizoen trainer van Heerjansdam. De positie van Maus kwam aan het begin van het seizoen even onder druk te staan, omdat de ploeg uit de eerste zes wedstrijden slechts één punt haalde en ook maar een keer scoorde.

Acht wedstrijden verder heeft Heerjansdam zestien punten en biedt de tiende plaats perspectief op lijfsbehoud. (Bron: voetbalopzaterdag.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.