Bert Ebbens keert terug als hoofdtrainer bij voetbalclub WHC
Bert Ebbens wordt met ingang van het nieuwe seizoen weer hoofdtrainer van WHC. De Zwolse oefenmeester verruilde eind juni 2005 WHC voor Spakenburg, waar hij in november alweer vertrok. Ebbens volgt bij de zaterdag-hoofdklasser komend seizoen de naar Quick Amersfoort vertrekkende Jeroen Peters op.
De 52-jarige Ebbens tekende een contract voor vier jaren bij de Wezep Hattemerbroek Combinatie. Het eerste jaar wordt Ebbens hoofdtrainer en bereidt hij zich tevens voor op zijn nieuwe functie als technisch manager bij de Wezepers. (Bron: ad.nl)

Contractverlenging Leushuis   
Ook de komende twee jaar is Willem Leushuis als hoofdtrainer verbonden aan IJsselmeervogels. Leushuis is bij de zaterdag hoofdklasser uit Spakenburg bezig aan zijn eerste jaar.
IJsselmeervogels staat onder leiding van Leushuis bovenaan in de hoofdklasse B, met twaalf punten voorsprong op nummer twee ASWH.

Nieuw trainersduo DOS Kampen   
Marcel Valk en Hans Alleman zijn met DOS Kampen een contract overeengekomen voor volgend seizoen. De huidige trainers van ONS Sneek hadden in oktober al aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe club.

Marcel Valk is de voorbije vijf jaar hoofdtrainer van ONS Sneek en Hans Alleman werkt nu zeven jaar bij de club. Momenteel staat ONS Sneek bovenaan in de hoofdklasse C van het zaterdagvoetbal. DOS Kampen wordt de laatste vijf jaar getraind door Hans van Dijkhuizen.

Elinkwijk door met Schuitemaker   
Elinkwijk heeft het contract met trainer Frans Schuitemaker verlengd met één jaar. Bij de zondag hoofdklasser is Schuitemaker op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen.
De voorbije zomer nam Schuitemaker de plaats in van Ton du Chatinier. Schuitemaker kreeg destijds een contract van één jaar voorgelegd met een optie voor nog een seizoen. Die optie is nu gelicht. Schuitemaker was eerder trainer van onder meer Nijenrodes, Volendam-zaterdag en DWV. 

FC Lisse in zee met Oosterlee   
Niek Oosterlee staat vanaf komend seizoen voor de groep bij FC Lisse. Op dit moment is hij bezig aan zijn derde seizoen bij DHC in Delft. 
Oosterlee zal bij de zaterdag hoofdklasser Said Ouaali opvolgen. In het verleden was Oosterlee als speler actief in de hoofdklasse voor onder meer ARC en Rijnsburgse Boys.

Potma volgend seizoen trainer Urk   
Jan Potma staat komend seizoen voor de groep bij Urk. Op dit moment is hij bezig aan de cursus oefenmeester 1. De zaterdag hoofdklasser was op zoek naar een nieuwe trainer na het opstappen van René Bakhuis. Die stapte voortijdig op. Lucas Hoekman zal tot het einde van dit seizoen de taken waarnemen. 

Harkemase Boys verder met Bijl   
Het bestuur van zaterdag hoofdklasser Harkemase Boys heeft het contract met het trainersduo van het eerste elftal verlengd. Oud-prof Pieter Bijl en Abe Kuipers kwamen een contractverlenging van één jaar overeen. (Bron: knvb.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.