De Voetbaltrainer in Belgie: Henk Mariman

Vanaf 1 februari 2006 is ‘Marimanfootball’ van start gegaan. Via deze website biedt de hoofd opleiding van Germinal Beerschot en auteur van De Voetbalmethode u voetbalinhoudelijke ondersteuning aan voor de ontwikkeling van uw team en spelers. Marimanfootball is een gevolg van de samenwerking tussen De Voetbaltrainer en Henk Mariman, die het vakblad en zijn producten vertegenwoordigt in België. Bestaande contacten blijven echter lopen via Michel Broodcorens. Op de website kunt u onder meer gratis oefenstof uitprinten. De oefenstof wordt meerdere malen per week aangevuld, is makkelijk te downloaden en af te drukken. De inhoud voldoet aan de eisen van ‘De Voetbalmethode’ en is toepasbaar op elk niveau.

Verder voorzien verschillende ‘auteurs’ u wekelijks van interessant trainersnieuws. Naast prikkelende meningen, nuttige tips en doordenkers, voorzien we regelmatig interviews met bekende coaches.

Op regelmatige basis voorzien we clinics en bijscholingen rond diverse onderwerpen. Uiteraard zal ‘Voetbaltraining’ hierbij het fundament vormen, maar ook andere items zoals conditietraining, looptraining,… zullen de revue passeren.

Het forum geeft u als coach de kans om de discussiëren over diverse voetbalonderwerpen. Marimanfootball heeft een deskundig team samengesteld die uw inhoudelijke vragen kunnen beantwoorden.

Voetbalwinkel
In onze voetbalwinkel bieden we u een rijk gamma boeken, DVD’s, notitieblokken en traniningsmateriaal aan. Ook het vakblad ‘De Voetbaltrainer’ is bij ons verkrijgbaar. U kan de artikelen bekijken en bestellen via de website www.marimanfootball.be of via onze folder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.