FC Zwolle heeft haar nieuwe hoofdtrainer gevonden in de persoon van Jan Everse. Bij FC Zwolle zal Everse (52) een dienstverband aangaan met de duur van twee seizoenen. Everse treedt op 1 juli 2006 aanstaande in dienst bij FC Zwolle.

FC Zwolle en Jan Everse zijn geen onbekenden van elkaar. De Rotterdamse trainer stond van 1996 tot medio 1999 eerder aan het roer in de Overijsselse hoofdstad. In drie seizoenen onder diens leiding werd FC Zwolle tweemaal vijfde en eenmaal zesde. Ieder seizoen wist hij de nacompetitie te halen maar telkens strandde de ploeg op een tweede positie.

Medio 1999 vertrok Everse naar het Finse FC Jokerit. Op dit moment is Everse werkzaam bij het Rotterdamse Excelsior Maassluis dat uit komt in de zaterdag hoofdklasse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.