Chivas Guadalajara heeft afscheid genomen van Hans Westerhof. De Nederlander is aan de kant geschoven wegens een gebrek aan resultaten.
‘De resultaten waren niet goed’, vertelde vice-voorzitter Néstor de la Torre over het ontslag van Westerhof. ‘We hebben maar 41% van de mogelijke punten gehaald en het spel was ook niet zoals we het hadden gewenst.’

De conclusie van de clubleiding was dat een trainerswissel uitkomst moet bieden voor het tot nu teleurstellende verloop van de Mexicaanse competitie, waarin Chivas na tien duels op een elfde plaats staat.

‘We denken dat Chivas anders moet spelen dan op dit moment gebeurt onder Hans’, zei De La Torre. ‘Deze maatregel is genomen en we kunnen nu niet meer terug. We willen beter resultaten en moeten daarom risico’s nemen.’

Westerhof is sinds 2003 in dienst van Chivas. Hij was er technisch directeur en zat ook als coach op de bank. Afgelopen jaar was de Groninger ook nog actief als trainer van Chivas USA, om in december weer aan de slag te gaan als coach van Chivas Guadalajara. (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.