Vóór 1 april is bekend of Guus Hiddink ook volgend seizoen nog in dienst is van PSV. Voorzitter Rob Westerhof is in ieder geval minder pessimistisch dan commissaris Jan Timmer.
Afgelopen weekeinde sprak PSV-commissaris Timmer zijn sterke vermoeden uit dat Hiddink bezig is aan zijn laatste seizoen in Eindhoven. Westerhof ziet het allemaal minder somber in.
‘Hij moet keuzes maken en die keuzes hebben te maken met persoonlijke omstandigheden. We hebben met hem een tijdspad uitgestippeld en dat eindigt op 31 maart’, aldus de immer hoopvolle Westerhof in De Telegraaf. ‘Guus heeft echter niet gezegd ”ik blijf, ik blijf” en daaruit heeft Timmer afgeleid dat hij vertrekt.’
Als potentiële opvolgers van Hiddink passeren de namen van Martin Jol, Bert van Marwijk en Henk ten Cate de revue. Maar dat er al contact is gezocht met een van deze trainers spreekt Westerhof tegen. ‘Deze namen komen automatisch naar voren. Maar dat we contact hebben gezocht is nieuws voor mij’, de PSV-preses in Voetbal Insite. ‘We willen eerst afwachten wat Hiddink gaat doen.’
‘Er moet snel duidelijkheid komen. Over anderhalve week is het 31 maart, dat is al vrij snel’, zegt Westerhof in De Telegraaf. ‘We hebben nu een succesvolle trainer en dan is het gemakkelijker om met hem door te gaan dan om een nieuwe coach te vinden. Ik heb er ook nog alle vertrouwen in dat hij zal blijven.’ (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.