Programma Trainerscongres 2006 bekend

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Op vrijdag 26 mei 2006 zullen tijdens het trainerscongres in Tilburg vier demonstraties worden gegeven door respectievelijk Theo Bos, Gert Aandewiel, Jan de Jonge en Andries Jonker. Ook zullen voor de derde keer de Rinus Michels Awards uitgereikt worden. De Awards zijn een initiatief van De Voetbaltrainer in samenwerking met de CBV en VVON en worden ondersteund door de technische staf van de KNVB. De winnaars van 2005 waren Piet de Visser (Oeuvreprijs) Guus Hiddink, Jan Zoutman,
Ajax en Alphense Boys.

De ontvangst is vanaf 09:30 in het stadion van Willem II.
Tijdens de lunch is er een workshop over ‘VoetbalCoaching’ door Leon Vlemmings, waarna de uitreiking van de Rinus Michels Awards op het veld zal plaatsvinden.

*** Inschrijven kan op de website van de Rinus Michels Awards 2006 ***