Na de afzegging van onder meer Gerald Vanenburg heeft Excelsior een opvolger gevonden voor succescoach Mario Been. Met Ton Lokhoff aan het roer gaan de Rotterdammers de Eredivisie in.
Been nam afscheid van Excelsior met de titel in de Gouden Gids Divisie. Ondanks een nog een jaar doorlopend contract moesten de Kralingers toezien hoe hun succescoach na dit seizoen aan de slag gaat bij NEC.

In de zoektocht naar een nieuwe trainer maakte Excelsior een lijstje van kandidaten. Twee potentiële trainers, Vanenburg en Ruud Brood, bleken niet beschikbaar. Uiteindelijk viel de keus op Lokhoff, die later worden gepresteerd op Woudestein.

Lokhoff heeft als hoofdtrainer niet veel ervaring. De oud-international kwam in zomer 2003 bij NAC Breda op eigen benen te staan. Maar een onverdeeld succes werd het niet. In december 2005 kreeg hij vanwege een gebrek aan resultaten zijn ontslag.

Lokhoff kreeg het aanbod in een andere functie aan te blijven bij de Bredase club, maar hij zag weinig heil in een langer verblijf bij NAC. (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.