Dennis van Wijk nieuwe trainer Willem II

Dennis van Wijk is met ingang van het nieuwe seizoen trainer/coach van Willem II. De 43-jarige oefenmeester tekent een contract voor twee jaar in Tilburg dat tevens voorziet in verlenging met nog een jaar.
Van Wijk, die momenteel in België werkzaam is bij KSV Roeselare, was als speler actief voor De Volewijckers, Ajax, Norwich City (Eng), Club Brugge (Bel), Ionnina (Gri) en FC Knokke (Bel). Bij die laatste club combineerde hij zijn laatste seizoen als voetballer met de trainersfunctie. Na FC Knokke was Dennis van Wijk trainer van de Belgische clubs KV Oostende, Daring Blankenberge en Cercle Brugge. Onder leiding van Dennis van Wijk promoveerde zijn huidige club KSV Roeselare naar de eerste klasse en bezet daarin momenteel een tiende plaats. Het door hem in België behaalde diploma Hoofdcoach wordt ook in Nederland erkend als geldig diploma voor trainer-coaches in het betaald voetbal.
Voorzitter Hans Verbunt: ‘Willem II was op zoek naar een jonge ambitieuze trainer die past in de profielschets die wij hebben opgesteld. Dennis van Wijk staat voor discipline binnen het team en streeft een attractieve, aanvallende speelstijl na. Bovendien heeft hij in zijn carrière al een aantal aansprekende resultaten weten te behalen. Wij zien in hem daarom de ideale man om Willem II weer op het niveau te krijgen waar de club thuishoort.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.