Op De Herdgang is 10 mei de ‘Training van de toekomst’ gedemonstreerd. TNO, PSV, verschillende kennisinstellingen en diverse bedrijven toonden allerlei hulpmiddelen in een speciaal veldlaboratorium.

‘Fit for football’
In het zogeheten ‘Field Lab’ zijn zeer innovatieve hulpmiddelen voor voetbaltrainers ontwikkeld. Dit vernieuwende systeem, om tijdens trainingen de prestaties van individuele spelers en het hele team in kaart te brengen, werd vanochtend gepresenteerd tijdens het evenement ‘Fit for Football’ op De Herdgang. Een select gezelschap uit de voetbalwereld en het sportieve bedrijfsleven kwam bijeen voor de presentatie van deze voetbalinnovatie. Door middel van een demonstratietraining toonde TNO samen met de staf van PSV en een aantal spelers wat er allemaal mogelijk is met dit ‘Field Lab’. Zo zijn de prestaties van de spelers ?real time? en draadloos via de computer geregistreerd.

Lees verder op de PSV-site

Zie ook: www.fit-for-football.org  en  www.tno.nl/farcast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.