Donderdag wordt Dirk Geeraerd voorgesteld als nieuwe trainer van KSV Roeselare. De 42-jarige Geeraerd volgt er Dennis Van Wijk op, die naar Willem II vertrekt. Geeraerd verlaat dus na de eindronde in tweede nationale Red Star Waasland. “Wij laten hem zondermeer gaan. De mensen van Roeselare namen vanmorgen contact met ons op en we waren er vlug uit”, vertelt manager Dirk Poppe van Waasland. Geeraerd blijft Waasland wel coachen tijdens de eindronde in tweede klasse. Het staat echter vast dat de Waaslanders volgend seizoen naar een nieuwe coach op zoek moeten, zelfs als Waasland de stap naar eerste klasse zet.

“Wij hadden drie kandidaten om de functie van Dennis Van Wijk over te nemen. Dat waren Jos Daerden en Dirk Geeraerd, beiden houder van een Pro License, en Peter Maes, die het moet stellen zonder. Maes en Daerden vielen om diverse redenen af, zodat wij uiteindelijk Dirk Geeraerd overhielden. Een goede keuze als je het mij vraagt”, stelde sportief manager Luc Devroe.

“Wij starten de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Geeraerd op 24 juni. Ook als we zeker zijn van een Europees ticket. Dat hebben wij alsnog niet in handen. We wachten de verdere ontwikkelingen hieromtrent verder af.” (Bron: voetbalprimeur.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.