Met het aantrekken van Ronald Koeman en zijn assistenten Jan Wouters, Tonnie Bruins Slot heeft PSV het technisch kader ingevuld.
‘PSV heeft altijd een apart plekje gehad bij mij. Het respect, plezier en de gemoedelijkheid. Ik ben blij om weer terug te zijn, het is een grote uitdaging’, stelde Koeman bij zijn presentatie in Eindhoven.
De oud-international is niet bang voor de erfenis van Guus Hiddink. ‘Geen angst, maar puur respect voor Guus en zijn mensen de afgelopen jaren. Ik ben wel eens vaker ergens ingestapt wat niet het meest makkelijke was, maar doe mijn uiterste best om het succes te continueren. Dit is een selectie waar nog altijd rek in zit en tegelijk ook veel ervaring. Ik kijk er naar uit.’
Naast Koeman zijn Wouters en Bruins Slot de andere (oude) nieuwe gezichten. ‘Laatstgenoemde krijgt een functie binnen de staf, daar waar zijn grote kwaliteit ligt. Dat is onder meer het analyseren van de tegenstanders. Overigens betekent dat niet dat hij niet op het veld komt, dat zal ook voorkomen.’
Voorzitter Rob Westerhof en Koeman gaan met manager voetbalzaken Stan Valckx nauw samenwerken bij technische beslissingen. Zodoende was het invulling van de functie technisch directeur niet meer nodig, zo oordeelde de clubleiding van de Eindhovense club. (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.