Ze waren er allemaal. Nou ja, op Rob Witschge na dan. De nieuwe cursisten voor de opleiding Coach Betaald Voetbal. De assistent-bondscoach Witschge verblijft met Oranje in trainingskamp in Hoenderloo ter voorbereiding op het WK. Grote zaken werpen hun schaduw vooruit. 
Vooruitkijken. Dat werd in Zeist ook gedaan bij de KNVB Academie waar de nieuwste lichting cursisten samenkwam voor de informatiedag. Of eigenlijk is het meer dan dat. Het wordt binnen de Academie gezien als het officiële startschot van het nieuwe cursusjaar. Eind augustus staan de volgende lesdagen gepland.

Trainers als Frank de Boer, John van de Brom, Erik van der Meer, John Lammers, Richard Grootscholten, Fons Groenendijk, Erik ten Hag, Gerry Hamstra, Gert Heerkes, Pascal Jansen, John van Loen, Jos Luhukay, Zelko Petrovic, Jurgen Streppel, Andries Ulderink en Jan Zoutman; ze luisterden aandachtig naar de uiteenzetting van de KNVB-docenten wat er het komende cursusjaar van hen wordt verwacht.

De cursus loopt tot eind april en vandaag was de eerste stap op weg dus naar het begeerde trainersdiploma. (Bron: knvb.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.