AGOVV Apeldoorn heeft Rini Coolen aangetrokken als opvolger van de naar FC Volendam vertrokken Stanley Menzo. FC Twente was de laatste club waar Coolen (39) als hoofdtrainer werkzaam was. Daarvoor werkte hij bij Heracles Almelo. Rini Coolen kwam als speler uit voor Go Ahead Eagles, Heracles, De Graafschap en AZ. AGOVV Apeldoorn heeft er 3 weken over gedaan eer het een trainer benoemde. “Er waren veel goede kandidaten, “ aldus technisch directeur Ted van Leeuwen, “maar we hadden het gevoel dat Rini Coolen het best bij deze spelersgroep past. Een trainer met scherp analytisch inzicht, oog voor het detail en het vermogen spelers beter te maken.” Coolen, die voor 1 jaar tekende, begint maandag met zijn werkzaamheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.