Co Adriaanse is per direct opgestapt bij FC Porto, samen met zijn voltallige technische staf met daarin Jan Olde Riekerink, Wil Coort en Chris Kronshorst. De reden van het vertrek is een onwerkbare situatie, die is ontstaan vanwege een vertrouwensbreuk. Het vertrek van Adriaanse is onomkeerbaar, aldus de NOS.

Het vertrek van de oefenmeester mag opmerkelijk heten, want hij was aan het bouwen aan een nieuwe kampioensploeg. Vorig seizoen begon Adriaanse met Porto stroef, maar wist uiteindelijk de dubbel te pakken in Portugal. Ondanks een beperkt budget versterkte de ploeg zich deze zomer en was de coach de afgelopen maand in Nederland aan een intensieve voorbereiding bezig.

Vorig weekend liep Porto daarin wel een aardige deuk op, door twee nederlagen op het Amsterdam Tournament. Er werd verloren van Manchester United en Internazionale en vooral de defensie zag er niet altijd even goed uit. Gisteren speelde de blauwe draken de laatste wedstrijd onder leiding van Adriaanse. Van Rijnsburgse Boys werd met 5-2 gewonnen. (Bron: sporttribune.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.