Peter den Otter hoofd opleiding RBC Roosendaal

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Peter den Otter is met ingang van 1 augustus hoofd voetbalopleiding van RBC Roosendaal. De 35-jarige Den Otter, momenteel assistent- en keeperstrainer van de eerste selectie, zal deze beide functies gaan combineren. Den Otter is een éénjarige overeenkomst met RBC Roosendaal aangegaan, met een optie voor nog drie seizoenen.
Den Otter doorliep in zijn actieve carrière alle jeugdelftallen van Feyenoord en maakte gedurende drie jaar onderdeel uit van de eerste selectie van Willem II alsmede vertegenwoordigende selecties van het Nederlands Elftal. Sinds 1998 stond hij gedurende vijf seizoenen als keeperstrainer bij Feyenoord onder contract.
In die hoedanigheid trainde hij diverse jeugdelftallen van Feyenoord alsmede enige tijd de eerste selectie van Excelsior. De afgelopen drie seizoenen was hij in Roosendaalse dienst als assistent- en keeperstrainer van de eerste selectie alsmede keeperstrainer van de bovenbouw van de voetbalopleiding.
Den Otter neemt de taken van de huidige hoofd voetbalopleiding Jurriaan van Poelje over, die komend seizoen als jeugdtrainer en analist aan RBC Roosendaal verbonden blijft.