Wieb Rodenhuis is opgestapt bij VVOG. De trainer van de zaterdaghoofdklasser liet zijn contract ontbinden omdat hij niet meer de motivatie kon opbrengen door te gaan.

VVOG staat derde van onderen in de hoofdklasse B met vijf punten uit zeven duels. De laatste vier wedstrijden op rij verloor de club uit Harderwijk. Het bestuur respecteert het besuit van Rodenhuis en gaat op zoek naar een vervanger.
Rodenhuis was sinds de zomer van 2004 in dienst van VVOG.

Silvio Diliberto is de nieuwe trainer van Groene Ster. De Limburgse zondag hoofdklasser was op zoek naar een nieuwe oefenmeester nadat Hans van Tussenbroek vlak voor de competitie opstapte.

Diliberto (42) kwam als profvoetballer uit voor Roda JC, Sparta, Haarlem en Eindhoven. Vanaf 1997 tot en met 2004 was hij vervolgens ‘kicker’ bij de American footbalploeg van Amsterdam Admirals.
,,Mooie kans”
Toen de wegen van Admirals en Diliberto scheiden ging hij aan de slag bij het Duitse Germania Teveren. De Landesligaclub gaf Diliberto toestemming om naar Groene Ster te vertrekken. ,,En daar ben ik die club heel dankbaar voor”, zegt Diliberto op de website van Groene Ster. ,,Ik ben heel blij met Groene Ster als nieuwe club. Een club die op het hoogste amateurniveau uitkomt, een goede jeugdopleiding heeft en een grote achterban.” (Bron: knvb.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.