De Treffers en Jan Pruijn uit elkaar  

Jan Pruijn is niet langer trainer van zondaghoofdklasser De Treffers uit Groesbeek. Volgens het bestuur is er een verschil van inzicht in visie en beleid ten aanzien van de eerste selectie.
Pruijn was slechts vier maanden werkzaam bij de club. Assistent-trainer John Neijenhuis neemt de taken van Pruijn de rest van het seizoen over. 

Krabbe weg bij Sportclub Enschede  
 
Er komt een einde aan de samenwerking tussen Sportclub Enschede en trainer Paul Krabbe. Krabbe was bezig aan zijn tweede seizoen bij de club waarmee hij naar de hoofdklasse promoveerde. Zijn contract wordt niet verlengd.
De club en de trainer gaan uit elkaar omdat ze verschillende visies hebben over de toekomst van de club. In het verleden was Krabbe werkzaam bij FC Zwolle, Stevo en HSC’21.

Jansen langer bij HHC Hardenberg  
 
Het bestuur, technische staf en spelersraad van HHC Hardenberg is zeer tevreden over de samenwerking met hoofdtrainer Michel Jansen. De man, die op dit moment bezig is aan zijn vijfde seizoen als trainer van de zaterdag hoofdklasser, verlengde zijn contract bij HHC Hardenberg tot 1 juli 2008.
In 2004 promoveerde HHC Hardenberg onder zijn leiding naar de hoofdklasse, waarin het in het derde seizoen na elf wedstrijden ongeslagen de koppositie inneemt met zes punten voorsprong op de concurrentie. (Bron: knvb.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.