ADO Den Haag lijkt z’n zoektocht naar een externe vervanger voor coach Frans Adelaar op een lager pitje te hebben gezet. De Telegraaf kopt vanmorgen dat Lex Schoenmaker het seizoen af mag maken als hoofdverantwoordelijke. De 59-jarige oefenmeester was assistent onder Adelaar en staat de afgelopen twee weken al voor de groep. Pas aan het einde van het seizoen zou de Haagse club een nieuwe trainer willen presenteren.

Dit valt dan samen met het vertrek uit het Zuiderpark en de overstap naar het nieuwe stadion. Piet van der Pol, directeur van ADO Den Haag geeft in De Telegraaf verdere toelichting. “Ons ideaal is iemand die ons in het lopende seizoen op het hoogste niveau weet te houden en iemand die begint in het nieuwe stadion.” De enige naam op het lijstje van de Haagse club was Co Adriaanse.

Van der Pol: “Adriaanse zouden we graag willen, maar ik heb vernomen dat hij niet wil. Zo iemand zoeken we, maar dergelijke trainers zijn dun gezaaid. Nee, wij kijken niet naar trainers als Fritz Korbach en Simon Kistemaker. Ook Jan Wouters en Alfons Groenendijk zijn niet in beeld.” (Bron: sporttribune.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.