Peter Hofstede is met directe ingang voor onbepaalde tijd benoemd tot technisch manager van ADO Den Haag. De oud-speler was al sinds 1 november 2005 aan de residentieclub verbonden als scout en in een later stadium als hoofdscout. Vanuit zijn nieuwe betrekking is Hofstede verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid en de coördinatie van onder meer het aan- en verkoopbeleid.

Piet van der Pol (algemeen directeur NV ADO Den Haag): “Na het vertrek van technisch directeur Rob Baan hebben wij de invulling van deze vacature intern onderzocht. Met de aanstelling van Peter Hofstede als technisch manager geven wij een vervolg aan onze doelstelling om waar mogelijk oud-spelers te betrekken bij de organisatie.”

De voormalige spits van De Graafschap, Roda JC, FC Utrecht, Helmond Sport en Emmen kwam van 2001 tot en met 2004 uit voor ADO Den Haag. Hij was aanvoerder van het team dat in het seizoen 2002/2003 kampioen werd van de Gouden Gids Divisie. Tevens speelde de nu 39-jarige Peter Hofstede een belangrijke rol in het jaar van de rentree van ADO Den Haag in de Eredivisie. (Bron: adodenhaag.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.