Wisman volgt Körver op bij Fortuna Sittard

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Fortuna Sittard heeft een nieuwe trainer gevonden. Henk Wisman volgt de vertrekkende Frans Körver op. ‘Hij heeft westerse flair en humor.’
Wisman, die dit seizoen actief is bij zaterdagamateur Ter Leede, begint op 1 juli 2007 aan zijn nieuwe klus. De 49-jarige Amsterdammer tekende een contract voor twee jaar in Sittard.

‘We eisen geen titels, maar denken met Wisman nieuwe successen te kunnen boeken’, zegt Hans Erkens op de website van Fortuna. Volgens de directeur past de Amsterdammer prima in het profiel.

‘Hij heeft ervaring in de Jupiler League, heeft kennis van teams en spelers in deze League, heeft aantoonbaar teams en spelers beter gemaakt, is succesvol geweest, en weet wat het is om onder moeilijke financiële omstandigheden te werken. Daarbij beschikt hij over sterke communicatieve eigenschappen, heeft hij westerse flair en humor.’

Wisman was trainer van FC Volendam, FC Den Bosch en vervulde in Armenië de dubbelfunctie van bondscoach en trainer van Pyunik Erevan. In de winterstop was hij ook in beeld bij Apollon Limassol, dat koos voor Gerard van der Lem. (Bron: vi.nl)

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw