Stevens per direct naar Hamburger SV

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Huub Stevens zal per direct de overstap maken van Roda JC naar HSV. De oefenmeester tekent in Hamburg een contract voor anderhalf jaar, zo meldt de Limburger. De Hamburgers ontdeden zich onlangs van Thomas Doll, de ploeg die vorig jaar nog een plek in de Champions League afdwong staat nu op de laatste plaats in de Bundesliga.
Roda JC stemde in met een direct vertrek van de coach. Stevens keerde terug bij de Limburgers na een lange periode in Duitsland. Zijn tweede termijn bij de club werd lang niet zo´n succes als zijn eerste. Raymond Atteveld, tot op heden assistent bij de club uit Kerkrade, zal het seizoen afmaken als hoofdcoach.
Mogelijk zit Stevens dit weekend al op de bank als HSV aantreed tegen Hertha BSC, de club die enkele jaren geleden werkgever was van de Limburger en hem destijds ontsloeg. Stevens geniet veel aanzien in Duitsland, hij miste met Schalke ´04 op een haar na de Duitse titel maar won wel de UEFA Cup. Met zijn laatste Duitse werkgever, 1. FC Köln, wist hij te promoveren naar de Bundesliga. (Bron: sporttribune.nl)

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw