AGOVV Apeldoorn heeft gehoor gegeven aan het verzoek van Rini Coolen. De trainer wilde onder zijn contract bij de Jupiler League-club uit.
‘Hoewel we in uitstekende harmonie uit elkaar gaan, beschouw ik dit als een zwarte bladzijde in de clubgeschiedenis’, aldus technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van AGOVV.

Coolen miste de laatste tijd het vertrouwen. ‘En dat begrijpen we na een reeks van negen wedstrijden die niet gewonnen zijn’, zei Van Leeuwen. ‘Voor de duidelijkheid: wij hebben de trainer niet ontslagen en houden hem derhalve ook niet verantwoordelijk voor de teleurstellende resultaten. Daar zijn we allemaal verantwoordelijk voor.’

De assistent-trainers Roberto Klomp en Marco Heering nemen de taken over van Coolen, die aan het einde van het seizoen sowieso zou vertrekken bij AGOVV vanwege uiteenlopende ambities.

Het vertrek van Coolen is de vijfde wisseling van de wacht bij een club in de Jupiler League in de afgelopen week. Gerald Vanenburg (Helmond Sport), Jan van Dijk (FC Emmen), Roy Wesseling (Cambuur Leeuwarden) en Jurrie Koolhof (MVV) dienden hun contract niet uit. Het viertal werd echter ontslagen. (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.