RBC Roosendaal heeft trainer/coach Robert Maaskant op
non-actief gesteld. Bestuur en directie hebben na de aanhoudende reeks tegenvallende resultaten sinds de winterstop geen vertrouwen in een succesvolle deelname aan de play-offs met de 38-jarige oefenmeester.
Manager voetbalzaken Rob Meppelink zal zijn taken overnemen.

De 41-jarige Meppelink zal ook volgend seizoen de trainer/coach van de Roosendalers zijn. De Westlander tekent later deze week een tweejarige overeenkomst bij RBC Roosendaal voor de gecombineerde functie manager voetbalzaken en trainer/coach.

Meppelink was in het seizoen 1999-2000 hoofdtrainer bij ADO Den Haag. Vervolgens kwam hij in 2001 naar Roosendaal om de functie van manager voetbalopleiding bij RBC Roosendaal te gaan vervullen. Medio 2004 werd hij aangesteld als manager voetbalzaken.

Peter den Otter zal eveneens later deze week zijn handtekening zetten onder een nieuwe tweejarige verbintenis bij de Roosendalers. Den Otter zal evenals dit seizoen zowel de functie van assistent- en keeperstrainer van de eerste selectie als die van hoofd voetbalopleiding gaan vervullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.