De Voetbaltrainer 143: unieke aanbieding

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

KEEPERS EN TRAINERS

In het voorjaar van 2007 is een speciale uitgave van De Voetbaltrainer verschenen waarin keeperstraining centraal staat. De veranderende rol van de keeper en zijn trainer, dat is het centrale thema van deze jaarlijkse special van De Voetbaltrainer. De tijd lijkt voorbij dat de enige taak van de keeperstrainer is om op een achteraf-veldje een paar keepers te trainen totdat de hoofdtrainer roept dat hij de doelmannen nodig heeft voor de afrondvormen of het partijtje. Ook de keepers zelf moeten anno 2007, zeker in Nederland, meer kunnen dan op de doellijn ballen tegenhouden. Dat heeft consequenties voor de manier waarop we keepers én keeperstrainers moeten opleiden.

In de Special komen onder andere aan het woord: Ruud Hesp (Roda JC en Nederlands Elftal), Stanley Menzo (FC Volendam), Hans Galjé (Club Brugge), Jan Nederburgh (AZ), Maarten Arts (FC Utrecht), Frans Hoek (KNVB), Peter den Otter (RBC Roosendaal), Wilfried Brookhuis (NEC Nijmegen), Stefan Postma (ADO Den Haag), John Achterberg (Tranmere Rovers) en Rob Ouderland (KNVB). Zij en velen anderen staan garant voor een grote hoeveelheid aan vakinformatie op het gebied van keepers en hun trainers.

Omdat in uw club veel trainers actief kunnen zijn met het opleiden van keepers hebben wij een speciaal aanbod voor uw vereniging.

Bestel nu minimaal 5 exemplaren van De Voetbaltrainer 143
en betaal slechts € 5,- per stuk, inclusief verzendkosten.
(geldig tot 1 mei 2007 of zo lang de voorraad strekt).

Neem hiervoor contact op met
Eisma Businessmedia bv
Vanessa Olde Agterhuis
058-2954870
[email protected]