Trainerscongres: zaterdag 9 juni 2007 in Tilburg

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Coach, klaar voor de toekomst. Op zaterdag 9 juni a.s zal voor de vijfde keer het Nationale Trainerscongres plaatsvinden in het Willem II stadion te Tilburg (organisatie: CBV, VVON, KNVB en De Voetbaltrainer). Ook deze keer zal een viertal coaches (Adrie Koster, Edward Sturing, Mark Wotte en Foeke Booy) op het veld hun voetbalvisie en de vertaling naar de training demonstreren. In de middagpauze is er een workshop ‘speelwijze’ van Wim Koevermans). Ook zullen op deze dag De Rinus Michels VoetbaltrainerAwards uitgereikt worden.
Als u geen lid bent van de CBV of de VVON en u wilt het congres toch bijwonen, kunt u zich aanmelden via De Voetbaltrainer (058-2954870 of mailen naar [email protected]). U krijgt 4 studiepunten voor het bijwonen van dit congres. De kosten voor het congres bedragen € 50,- (incl. 10 consumptiebonnen).

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw