Henk Fräser wordt komend seizoen assistent van trainer Wiljan Vloet bij ADO Den Haag. De oud-voetballer van onder meer Feyenoord heeft dit woensdag bevestigd. “Ik heb met de club een principe-akkoord voor twee jaar bereikt”, aldus Fräser. De 40-jarige Fräser ziet het als uitdaging om met Vloet te kunnen samenwerken. “Hij heeft zich als coach bewezen. Het is heel belangrijk voor mij van zo’n man te kunnen leren als trainer zo compleet mogelijk te worden. Ik zie het voor mezelf als stapje hoger om met een eerste elftal te werken.”

Fräser was bij Feyenoord assistent-trainer bij de beloften en hoofdtrainer bij de A1, maar zijn contract werd in Rotterdam niet verlengd. “Ik denk dat Den Haag een club is met allerlei uitdagingen. Net als Feyenoord een ‘sleeping giant’ met een grote achterban waar veel meer uit te halen valt. De eerste uitdaging zal zijn om Den Haag terug te krijgen op het hoogste niveau.”

Commotie
In Rotterdam was veel commotie rondom het vertrek van het voormalige boegbeeld. Supporters protesteerden tegen zijn gedwongen vertrek en drukten hun standpunt via spandoeken uit in de Kuip. Toen de directie deze weg liet halen uit het stadion keerde de harde kern zich tegen het ‘wanbeleid’ van het clubbestuur.

Lege bladzijden
Voetbal International meldt dat Feyenoord nu een gesloten boek is voor de oud-voetballer. “Al blijven er nog wel wat lege bladzijden over, die wellicht in de toekomst ingevuld gaan worden. Feyenoord zal altijd mijn club blijven. Spelen voor Feyenoord was voor mij meer bijzonder dan spelen voor het Nederlands elftal.” (Bron: nu.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.