De jeugdopleiding van Fortuna is door de KNVB wederom bekroond met vier sterren. Met de toekenning van de hoogste waardering mag de Sittardse club zich de enige eerste divisieclub noemen die gedurende de hele certificeringprocedure (2002-2007) jaarlijks werd beloond met vier sterren. Fortuna kreeg voor 2007 zelfs een hogere score dan tijdens de vorige twee beoordelingen. De club scoorde goed op alle aspecten: beleids(uit)voering, voetbaltechnisch, scouting, medische begeleiding, studiebegeleiding, sociaal-maatschappelijke begeleiding en rendement van de opleiding.

De hoge score is tevens een fantastische waardering voor al die mensen die, ondanks de moeilijke tijden, zich zijn blijven inzetten voor de jeugdopleiding van Fortuna. De continuïteit van de mensen (trainers, begeleiders, medewerkers en vrijwilligers!) en visie binnen de opleiding zijn belangrijke punten gebleken, die het mogelijk hebben gemaakt tot deze hoge score te komen.

Fortuna Sittard zet zich thans in om de positie verder te versterken, zodat nog eens duidelijk wordt dat Fortuna nog steeds, en niet alleen in naam, de beste opleiding van het Zuiden heeft: met de minste middelen, maar met het hoogste rendement. (Bron: fortunasittard.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.