Vlak voor de aftrap van de wedstrijd tussen AZ en VVV-Venlo kreeg Louis van Gaal uit handen van Jan Reker en Foppe de Haan de Rinus Michels Award. Deze prijs ingesteld door het vakblad De Voetbaltrainer kreeg Van Gaal omdat hij afgelopen zomer door zijn collega’s in het betaald voetbal werd uitgeroepen tot beste trainer/coach van het seizoen. Tijdens de uitreiking op het Nationaal Trainerscongres was Van Gaal verhinderd.

Foppe de Haan sprak lovende woorden voordat hij de Rinus Michels Award aan Van Gaal overhandigde. “Je staat nu in illuster rijtje met voorgangers als Co Adriaanse en Guus Hiddink. Dit heb je verdiend.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.