Ron Jans blijft langer bij FC Groningen

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

FC Groningen gaat ook na dit seizoen verder met Ron Jans. De club bereikte met de trainer een akkoord over een verlenging van zijn volgende zomer aflopende contract met twee jaar. Jans volgde in oktober 2002 Dwight Lodeweges op en is de langstzittende trainer in de Eredivisie. Het contract van Jans werd tot nu toe telkens met één jaar verlengd, maar nu is voor een tweejarige verbintenis gekozen. 

Wij zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken en de wetenschap dat een bijzondere trainer én mens nog minimaal twee jaar in Euroborg werkt, is voor ons een geruststellende gedachte”, licht algemeen directeur Hans Nijland toe. “Buiten dat hij op het veld uitstekende resultaten boekt, past Jans met zijn uitstraling uitstekend bij deze club.”

Perspectief
Jans ziet bij Groningen voldoende perspectief om nog twee jaar door te gaan. “De ontwikkeling van de club zal nog niet stoppen. We hebben met elkaar de ambitie om nog beter te worden.” De 48-jarige oefenmeester plaatste zich de afgelopen twee seizoenen met Groningen voor de Uefa Cup. Tot nu toe had hij de club 191 officiële wedstrijden onder zijn hoede. (Bron: nu.nl)