Tijdens het WK 2006 heeft de redactie van De Voetbaltrainer een aantal wedstrijden geanalyseerd door middel van een softwarepakket van het bedrijf 1-2Focus. Het resultaat heeft u in uw vakblad kunnen lezen. Nu heeft 1-2Focus voor sportclubs een softwareprogramma ontwikkeld dat de kwaliteit van de organisatie en de efficiency van de beoefenaren structureel verbetert.
 
Een onderdeel van het programma betreft de wedstrijdanalyse. Ons systeem wordt gebruikt door bijvoorbeeld AZ, PSV, maar ook de bondscoaches van de KNHB maken hiervan gebruik. Met het nodige succes, want zowel de dames als de heren wisten zich te plaatsen voor de Olympische Spelen en de heren werden ook nog een Europees kampioen!!!
 
Met de directie van de eredivisie CV, de ECV, is overeenstemming bereikt voor het opzetten van een 1-2Focus notatieservice. Deze service houdt in dat alle acties die zich in een wedstrijd van de eredivisiecompetitie voordoen worden genoteerd in de 1-2Focusdatabase. De notaties worden vervolgens aan de ECV leden ter beschikking gesteld. De notatie gekoppeld aan het beeldmateriaal van de wedstrijd kan uitstekend gebruikt worden voor wedstrijdanalyse doeleinden.
 
Om de kwaliteit van de dienst te waarborgen is 1-2Focus op zoek naar:
 
Wedstrijdanalisten
 
Deze analisten zullen tegen betaling tenminste twee uur op de zondag of maandag de acties als vorenbedoeld noteren in de 1-2Focusdatase. De notatie zal in principe plaatsvinden op het kantoor van 1-2Focus te Almere.
 
De notatie van de ruim 300 wedstrijden per jaar vergroot het inzicht van de hoofdtrainers van de ECV clubs in de technische en tactische kwaliteiten van de tegenstanders. De wedstrijdanalisten doen werkervaring op, het resultaat van hun handelingen wordt door toptrainers gebruikt en zij krijgen de mogelijkheid om met de gebruikers in contact te treden. De ervaring in het gebruik van de 1-2Focusapplicatie zal een pré blijken bij het solliciteren naar een technische functie in de voetbal- en hockeywereld.
 
Indien u van mening bent dat het vorenstaande op u van toepassing is, dan verzoek ik u  contact op te nemen 1-2Focus Automation BV door een email te versturen naar
info@1-2focus.nl .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.