Stanley Menzo is een van de acht personen die deel uitmaakt van de commissie die door Ajax in het leven is geroepen om het bestuursmodel en het technisch beleid van de afgelopen tien jaar te onderzoeken.
 
De oud-doelman, die tegenwoordig trainer is van FC Volendam, gaat samen met Theo van Duijvenbode en Reinier van Dantzig een analyse maken over het technische beleid. 

Vier andere leden, te weten Roger van Boxtel, Daniël Dekker, Joop Krant en Arend de Roever richten zich op het bestuursmodel. Uri Coronel is voorzitter van de commissie. De onderzoekscommissie dient uiterlijk 1 maart 2008 haar rapport te presenteren.

“Het streven was om de juiste kennis en ervaring bij elkaar te brengen. Daarin zijn we goed geslaagd”, aldus Ajax-voorzitter John Jaakke. “Met Daniël Dekker, de voorzitter van de supportersvereniging, hebben we tevens onze supporters betrokken bij het geheel. Alle commissieleden hebben gemeen dat ze betrokken Ajacieden zijn en de club goed kennen. Toch kunnen ze zich een objectieve mening vormen over de onderwerpen waar ze zich mee bezig gaan houden.” (Bron: nu.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.