Quick’20 is de initiatiefnemer van een fonkelnieuw toernooi voor A1, B1 en C1. Aan het toernooi nemen de vier winnaars deel van de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding. Naast Quick’20 hebben inmiddels ook Alphens Boys, AFC Amsterdam en Rohda Raalte hun deelname toegezegd. Het toernooi wordt steeds bij een andere club gehouden, maar in 2008 (zaterdag 7 juni) bij Quick’20. De clubs hebben onderling afgesproken om met de nieuwe selecties deel te nemen, zodat de opleiding voorop staat. Het toernooi wordt dus voor de eerste keer gehouden op zaterdag 7 juni een dag voordat in Oostenrijk en Zwitserland het EK voetbal van start gaat. Oranje pakte een keer de Europese titel en dat was in 1988. Bondscoach was toen Rinus Michels. Namens Quick’20 is er een speciale toernooicommissie die bestaat uit Engelbert Heideman, Han ter Braak, Gerard Rake, Jos Hampsink en Jos Damink. Wij houden jullie op de hoogte over dit initiatief waarover inmiddels ook Gerard Marsman, directeur van de Coaches Betaald Voetbal, zich erg enthousiast heeft uitgelaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.