Wie de ambities heeft om als hoofdtrainer in het betaald voetbal aan de slag te gaan, kan zich nu aanmelden voor de cursus Coach Betaald Voetbal. Deze zal in het seizoen 2008/’09 worden gegeven, zoals altijd door de KNVB Academie. De inschrijving staat open voor hen, die na het behalen van het diploma Trainer-Coach I, minimaal twee jaar praktijkervaring hebben als assistent-trainer of jeugdtrainer in het betaald voetbal of als hoofdtrainer in de hoogste klasse van het amateurvoetbal.

In de brochure Toelatingscriteria voor de opleiding Coach Betaald Voetbal staat vermeld op welke wijze de toelating geschiedt. Deze brochure is op aanvraag verkrijgbaar bij de KNVB Academie in Zeist. De inschrijving dient te geschieden door middel van het inschrijfformulier dat bij de brochure is ingesloten. De inschrijvingstermijn sluit op woensdag 19 maart.

Toelating
De toelating tot de cursus wordt geregeld door een toelatingscommissie. Deze commissie toetst de inschrijvingen aan de inschrijvingsbepalingen en wijst vervolgens in principe maximaal 16 deelnemers aan.

Voor meer informatie:

KNVB Academie

Postbus 515

3700 AM Zeist

Tel: 0343-499270

Fax: 0343-499191

E-mail: academie@knvb.nl
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.