KNVB Coachdag in Zeist

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

KNVB Coachdag
Op woensdag 30 januari werd op het KNVB-centrum in Zeist voor de elfde keer de landelijke coachdag georganiseerd. Meer dan 300 trainers waren aanwezig om Frank de Boer te horen spreken over het onderwerp ‘verdedigen’. Ook waren er diverse workshopmogelijkheden over teamontwikkeling, over individuele gesprekken met spelers, over het spelersvolgsysteem en over het verdedigen in de top. Natuurlijk ontbrak ook het praktijkgedeelte niet. Aan de hand van geanalyseerde wedstrijden van A/B/C/D-elftallen ging men in discussie over de gevolgen van de analyse voor de volgende training, afgestemd op de specifieke leeftijdsgroep.
>>>Lees verder

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw