“…Een goede band is een voorwaarde om je vak goed te kunnen uitoefenen. Je hebt het helaas niet altijd in de hand, maar ik probeer de sfeer in de groep scherp in de gaten te houden. Ik voel gelukkig snel wat er speelt, waar de zere plek zit. Maar of je er altijd iets mee kunt doen? Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het karakter van de één niet ten koste gaat van dat van de ander.” Schaatscoach Jac Orie in Coachen (dec. 2007)
Binnenkort verschijnt de volgende Special van De Voetbaltrainer. Het thema is ‘Scoren met je hoofd. Over mentale vaardigheden, teamontwikkeling en coaching.’ Duidelijk wordt dat we mentale aspecten niet moeten onderschatten, noch overschatten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.