De Voetbaltrainer 151: Special!

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

“…Een goede band is een voorwaarde om je vak goed te kunnen uitoefenen. Je hebt het helaas niet altijd in de hand, maar ik probeer de sfeer in de groep scherp in de gaten te houden. Ik voel gelukkig snel wat er speelt, waar de zere plek zit. Maar of je er altijd iets mee kunt doen? Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het karakter van de één niet ten koste gaat van dat van de ander.” Schaatscoach Jac Orie in Coachen (dec. 2007)
Binnenkort verschijnt de volgende Special van De Voetbaltrainer. Het thema is ‘Scoren met je hoofd. Over mentale vaardigheden, teamontwikkeling en coaching.’ Duidelijk wordt dat we mentale aspecten niet moeten onderschatten, noch overschatten!

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw