De Voetbaltrainer 151: Special!

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

“…De beste coaches zijn degenen die zich met moeite konden handhaven als speler. Die begrijpen hoe een team functioneert en hoe de sport werkt. De topspeler is het talent bovendien vaak aan komen waaien. Die kunnen een ander niet uitleggen wat ze doen, omdat het bij hen vanzelf is gegaan. Amerikaanse profclubs kiezen altijd coaches met jarenlange ervaring op alle niveaus. Dat zijn de blijvers.” Amerikaans atletiektrainer Mike Boyle in Coachen (dec. 2007)

Deze week verschijnt de volgende Special van De Voetbaltrainer. Het thema is ‘Scoren met je hoofd. Over mentale vaardigheden, teamontwikkeling en coaching.’ Duidelijk wordt dat we mentale aspecten niet moeten onderschatten, noch overschatten!

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw