Luc Nijholt en StormvogelsTelstar hebben, in goed overleg, besloten aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan. Nijholt had al in een eerder stadium te kennen gegeven niet langer dan 3 jaar bij de Witte Leeuwen te willen blijven, maar StormvogelsTelstar heeft toch een poging gewaagd hem te behouden voor de club.
In een gesprek met de directie heeft hij te kennen gegeven serieus erover na te denken er nog een jaar aan vast te knopen, maar trainer Luc Nijholt wil graag stappen maken in zijn carriere. StormvogelsTelstar kon niet de stappen maken die Nijholt voor ogen had.
 
De Witte Leeuwen zullen zich nu gaan mengen in de trainerscarrousel, maar zal geen overhaaste beslissingen nemen met de nieuw aan te trekken trainer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.