Coaches buigen zich over videoanalyse

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Trainer/coaches uit het betaald voetbal kunnen zich aanmelden voor een bijscholing over het gebruik van videoanalyse-systemen. De themabijeenkomsten vinden plaats bij sc Heerenveen, Feyenoord en Roda JC, in samenwerking met de KNVB Academie.
De meetings staan in het teken van het gebruik van videoanalyse-systemen ‘als middel voor het ontwikkelen van de speelwijze en als basis voor begeleidingsactiviteiten van en door de coach’.
Het gaat daarbij om begeleidingstrajecten op drie niveaus: het team (teambuilding), individuele spelers (onder meer het voeren van begeleidingsgesprekken) en het begeleiden van de coach zelf.

Data en locaties

Woensdag 16 april, sc Heerenveen, ontvangst 17.30 uur, bijeenkomst 18.00-21.00 uur.

Woensdag 23 april, Feyenoord, ontvangst 13.00 uur, bijeenkomst 13.30-16.00 uur.

Over de bijeenkomst bij Roda JC is nog geen verdere informatie bekend.

Aanmelden

De technische staf van de BVO demonstreert tijdens deze bijscholing de eigen manier van werken. Dat maakt het volgen van meerdere bijeenkomsten interessant.

Aanmelden voor bovenstaande meetings gaat via [email protected]. Voor sc Heerenveen kan dit uiterlijk tot dinsdag 15 april. De kosten zijn 35 euro, over te maken op rekeningnummer 699764777 ten name van Coaches Betaald Voetbal. Het bijwonen van één bijeenkomst staat gelijk aan drie licentiepunten. (Bron: knvb.nl)

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw