Zoals u van De Voetbaltrainer gewend bent, kunt u over een paar weken de speciale uitgave over het EK verwachten. De redactie was aanwezig in Oostenrijk en Zwitserland om de voor voetbaltrainers interessante informatie op een rij te zetten. Het blijkt namelijk dat je in het stadion veel meer ziet dan op TV. De goede voetbaltrainer volgt tenslotte niet alleen de bal. Het kan niet anders of ook een aantal geïnteresseerde voetbaltrainers uit Nederland zullen bij trainingen of wedstrijden aanwezig geweest zijn. Heeft u iets gezien wat voor voetbaltrainers interessant is? Laat het ons zo uitgebreid mogelijk weten, via devoetbaltrainer@wxs.nl .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.