Van Veldhoven volgt Atteveld op bij Roda JC

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Roda JC heeft voor de opengevallen trainerspositie een verrassende naam uit de hoge hoed getoverd. Harm van Veldhoven is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de Kerkradenaren. De tot Belg genaturaliseerde Nederlander gaat direct aan de slag en tekent een contract tot de zomer van 2010 in Limburg. Van Veldhoven werd onlangs ontslagen als trainer van Germinal Beerschot Antwerpen. In het verleden had hij onder meer Cercle Brugge onder zijn hoede.

Van Veldhoven is de opvolger van Raymond Atteveld, die vorige maand wegens aanhoudende tegenvallende resultaten op straat werd gezet. Mark Luijpers, Jos Smits en interim-trainer Martin Koopman zullen de oefenmeester assisteren.

Harm van Veldhoven, de nieuwe trainer van Roda JC, moet eind dit seizoen vertrekken als hij er niet in slaagt de Limburgse club te behoeden voor degradatie. Dat hebben beide partijen vastgelegd in de verbintenis van de Nederlandse Belg, meldt de Limburgse zender L1. “Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit”, tekende de nieuwe man daarbij aan.

In principe duurt de verbintenis van de donderdag aangestelde oefenmeester tot de zomer van 2010. Hij wordt geassisteerd door Martin Koopman, die tot woensdag interim-trainer was na het vertrek van Raymond Atteveld, en Jos Smits. (Bron: voetbalprimeur.nl)

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw