Binnenkort is het kerstvakantie! Het ideale moment om thuis nog wat extra aan je techniek te werken. Club Brugge zet een handig aantal opdrachten op een rijtje die (jeugd)spelers zelfstandig of met vriendjes kunnen uitvoeren! Het laatste blad is een evaluatieblad. Daarop noteer je welke opdrachten je geoefend hebt en is er ook plaats voor je topscores. De eerste training na de vakantie neem je dat laatste blad mee naar de training en geef je het af aan je teamtrainer. Het huiswerk is opgedeeld in een aantal hoofdstukken: Kappen en draaien, Schijn- en passeerbewegingen, Passen en aannemen, Hooghouden, Wedstrijdjes. Werk aan de winkel in de winterstop. Met dank aan Club Brugge.

Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.