Helmond Sport heeft de optie benut om het contract van trainer Jürgen Streppel te verlengen tot medio 2011. Hiermee tonen de Brabanders aan veel vertrouwen te hebben in Streppel, daar zij tot 1 april de tijd hadden om te beslissen over de coach. Op de officiële website van de club uit Helmond liet directeur Mario Captein zich lovend uit over de hoofdtrainer: “Door reeds nu al duidelijkheid te verschaffen spreken we het vertrouwen uit in onze trainer. We hebben wederom een grote stap gemaakt in de professionalisering van en rondom het eerste elftal. Hierin heeft Streppel een groot aandeel gehad.”

“Het bovenstaande resulteert in aanvallend, attractief en verzorgd voetbal. De werkwijze van de trainer slaat aan bij de spelers en de sportieve doelstelling: spelen bij de bovenste 6 en behalen van de play-offs zijn momenteel nog steeds zeer reëel”, voegde Captein daaraan toe.

“Ik heb het uitstekend naar mijn zin in mijn huidige rol als hoofdtrainer bij Helmond Sport. Graag wil ik de komende jaren mezelf verder ontwikkelen om vervolgens een stap hogerop te kunnen zetten”, was de reactie van de trotse Streppel, wiens oude verbintenis liep tot het einde van dit seizoen. (Bron: voetbalprimeur.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.