De kogel is door de kerk. Mario Been wordt per 1 juli de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. Dinsdag bereikten beide partijen een akkoord over een driejarig contract. Been, momenteel nog trainer bij NEC, is verheugd met de stap naar Feyenoord. “Ik ben in meerdere opzichten heel erg blij dat het nu rond is” aldus Been op de clubsite. “Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is en dat ik altijd de droom heb gekoesterd om in De Kuip terug te keren als hoofdtrainer. Daarnaast ben ik blij dat de kogel definitief door de kerk is, zodat ik me voor de rest van het seizoen weer volledig op mijn werk bij NEC kan richten.”

Been beseft dat de supporters een hoog verwachtingspatroon van zijn komst hebben. “Maar ik ben geen Tita Tovenaar”, zegt hij. “Ik ben me er van bewust dat we bij Feyenoord met zijn allen meer dan ooit inventief zullen moeten zijn. Ik wil in die drie jaar wél iets moois opbouwen en ik wil dat het plezier straks van het elftal afstraalt.”

Algemeen directeur Eric Gudde is verguld met het aanstellen van Been, een Feyenoorder in hart en nieren. “Wij zijn ontzettend blij dat Mario onze nieuwe hoofdtrainer is. Hij weet als geen ander hoe deze club in elkaar zit en heeft zich daarnaast de afgelopen jaren geprofileerd als een uitstekende trainer, die het beste uit een spelersgroep kan halen”, aldus Gudde. (Bron: voetbalprimeur.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.