Ga goed voorbereid het nieuwe seizoen in! Daarvoor heeft De Voetbaltrainer in haar assortiment: een serie handzame en op de praktijk van elke coach gebaseerde registratieboekjes, bestaande uit: Wedstrijdregistratie (ringband op A5 en A6 formaat): Veldjes en veel ruimte voor notities, Formulieren voor opstellingen, basis- en wisselspelers, Schema’s voor competitieverloop en uitslagen, Registratie van doelpunten en wijze van scoren, Lijst voor adressen, tel. nummers en e-mail. Trainingsregistratie (ringband op A5 en A6 formaat): Veldjes om oefenstof vast te leggen en veel ruimte voor notities, Overzichtslijst trainingsbezoek en registratie van blessures, Adressen, tel. nummers en e-mailadressen van uw selectie. Notitie- en veldenblok: Veldjes op A4 grootte, makkelijk af te scheuren Veel ruimte voor notities.
Ook los verkrijgbaar. Ga nu naar de webwinkel van De Voetbaltrainer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.