Nieuw: Voetbalopleidingsplan (2 boeken + dvd)

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Aan de hand van hun ervaringen en werkzaamheden bij diverse clubs hebben Han Berger (nu technisch directeur van de Australische voetbalbond) en Andries Ulderink (hoofdtrainer Go Ahead Eagles) twee boeken en een DVD samengesteld. De boeken ‘Voetbalopleidingsplan: ‘Speelstijl’ en ‘Trainingsvormen’ moeten worden gezien als een hulpmiddel bij de invoering van een gestructureerd voetbaltechnisch jeugdbeleid van een club. Deel 1 -Speelstijl- geeft een methodische uitwerking van de rode draad om jeugdspelers op te leiden ondersteund door wedstrijdfragmenten op dvd. In deel 2 -Trainingsvormen- worden meer dan 50 trainingsvormen gebaseerd op de speelstijl gedetailleerd uitgewerkt. De boeken zijn ook los verkrijgbaar (a 29 euro per stuk).

Klik hier voor de webwinkel