De Voetbaltrainer 163

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt met De Voetbaltrainer 163. René Meulensteen vertelt over zijn ervaringen bij Manchester United, waar hij nu eerste veldtrainer is. In Engeland won zijn team opnieuw de landstitel, terwijl de finale van de Champions League jammerlijk verloren werd. Meulensteen geeft onder meer een unieke inkijk in de wedstrijdvoorbereiding op het hoogste niveau. Hoofdklasse-trainer Bert Ruijsch (Gemert) vertelt over de manier waarop hij zijn spelers verantwoordelijkheid geeft. Peter Moltmaker, trainer van FC Groningen B1, legt uit hoe hij er in slaagt om zijn spelers echt te ‘raken’. Verder is er een verhaal over de jeugdopleiding van Jekerdal, winnaar van de Rinus Michels Award en beginnen we op verzoek van veel lezers met een serie over de amateurtrainer op lager niveau. Tenslotte is er aandacht voor de vaste rubrieken A-, B-, C- en D-jeugd, een nieuwe column ‘Het andere gelijk’ en De Verlenging.

Inhoudsopgave

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw