NAC Breda kende een bijzonder zware seizoenstart. Robert Maaskant vertelt aan De Voetbaltrainer in het openingsartikel hoe hij zijn ervaring heeft gebruikt om met zijn selectie door de pieken en dalen van de eerste weken te komen. Ajax’ keeperstrainer is Carlo l’Ami. Aan de hand van een training komen we achter zijn interessante visie op keeperstraining. Markelo-trainer Geert Veldhuis vertelt vervolgens over de voordelen van het trainen in een dorp. Ook is er een artikel over Ton Caanen, die onder meer samenwerkt met Jordi Cruijff en Geert den Ouden. Verder kunt u lezen over de jeugdopleiding van NVC (genomineerd voor de Rinus Michels Award), de jeugdopleiding van KAA Gent, de mentale begeleiding door de TalentenAcademie, het nieuwe boek van Louis van Gaal en oefenstof. Ten slotte is er aandacht voor de vaste rubrieken A-, B-, C- en D-jeugd, de column ‘Het andere gelijk’, de vaste rubriek Dossier Amateurtrainer en De Verlenging.

Zie volledige inhoudsopgave

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.